Plåtslagare Uppsala

Takproffsen i Uppsala

Plåtslagare

Ett yrke med anor.

Plåtslagaryrket är ett av de äldsta kvarlevande hantverksyrkena som fortfarande har aktiva utövare idag. Förmågan att forma och anpassa plåt till olika funktioner, montera den på plats och få den att hålla i många år är någonting som kräver många års utbildning och erfarenhet innan man bemästrar det till fullo.

Vi sitter på egna lokaler med högklassiga maskiner och verktyg som ger oss möjlighet att arbeta med en rad olika typer av plåt. Vi har god erfarenhet av att arbeta med att täcka tak och fasader på stora som små byggnader och kan även vara behjälpliga när det kommer till att hitta skräddarsydda speciallösningar för exempelvis butiker eller restauranger.

Ett mångsidigt yrke

På grund av att de byggnader som vi plåtslagare arbetar på ofta ser väldigt annorlunda ut får vi hela tiden lära oss att anpassa oss efter material och struktur. Yrket handlar dels om att förbereda plåten i verkstaden och sedan se till att kunna montera den förberedda plåten på ett säkert, tätt och tryggt sätt så att den både erbjuder skydd och fungerar rent stilmässigt i förhållande till omgivningen. Detta gör plåtslagaryrket till ett mycket mångsidigt yrke som involverar en rad olika tekniker som man måste behärska för att kunna leverera högkvalitativa resultat. 

Vi har all den kunskap som krävs för att göra det bästa möjliga jobbet och kan även visa upp en rad nöjda kunder som referenser på begäran. 

Professionella hantverkare med många års erfarenhet!